Rapidtoernooi 28 april 2024

Maastricht 104 Rapid’

Van harte welkom op ons jaarlijkse rapidtoernooi op zondag 28 april 2024. Het getal 104 in de naam van het toernooi verwijst naar het aantal jaren dat onze vereniging bestaat. We zijn trots op onze rijke geschiedenis!

Iedereen kan meedoen

Het toernooi staat open voor iedereen.

• Clubschakers
  • Jeugdspelers
  • Huisschakers (spelers die geen lid van een vereniging zijn)

Speeltempo

Speeltempo 25 minuten per persoon per partij.

Indeling

Indeling in een open groep, 7 ronden Zwitsers.

• 09:30 uur       Zaal open
  • 10:15 uur        Einde aanmeldingen
  • 10:30 uur       1e ronde
  • 11:25 uur        2e ronde
  • 12:20 uur       3e ronde
  • 13:10 uur        lunchpauze
  • 13:40 uur       4e ronde
  • 14:35 uur        5e ronde
  • 15:30 uur        6e ronde
  • 16:25 uur        7e ronde
  • 17:20 uur        prijsuitreiking

Prijzen

Er zijn vele leuke en originele prijzen in natura. Extra prijzen voor beste huisschaker / beste jeugdspeler.

Inschrijfgeld

Inschrijfgeld voor leden Schaakvereniging Maastricht €10,00; voor overige deelnemers €12,50.

Geen ratingverwerking

De resultaten worden niet doorgegeven voor ratingverwerking.

Grand Prix Limburg

Voor de spelers die punten willen verdienen voor de Grand Prix Limburg is dit toernooi extra aantrekkelijk. Het is namelijk het vijfde en laatste toernooi van dit seizoen meetellend voor de Grand Prix. Na dit toernooi zijn de winnaars in de diverse categorieën van de Grand Prix bekend.

Locatie

We spelen niet in ons clublokaal in sporthal de Geusselt, maar in Buurtcentrum Daalhof, Aureliushof 160, 6215 SW Maastricht. Hier is een grote zaal waardoor meer spelers kunnen meedoen.

Tijdens de pauze kun je broodjes en/of soep verkrijgen. De prijzen zijn:

• Broodjes kaas/ham à € 2,25
  • Broodjes kroket/frikandel € 2,85
  • Huisgemaakte soep € 4,50
  • chips paprika/gezouten € 1,25
  • Drankjes (koffie, thee, fris en bier) € 2,25

Website Buurtcentrum Daalhof: http://www.buurtcentrumdaalhof.nl/

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 26 april. Dit kan alleen door gebruik te maken van een speciaal aanmeldformulier. Voor dit formulier klik op de onderstaande hyperlink:

Aanmeldformulier

Deelnemers

Wil je zien wie zich al heeft aangemeld? Kijk dan op deze pagina:

Aanmeldingen

Als aanwezig melden vóór 10:15 uur

Let op, iedereen dient zich op de toernooidag vóór 10.15 uur als ‘aanwezig’ te melden bij de wedstrijdleider zodat deze weet dat je er bent en dat je ingedeeld kunt worden voor de eerste ronde. Dus ook als je je hebt aangemeld via het formulier en hebt betaald! Ook dan dus vóór 10:15 uur melden als ‘aanwezig’. Wie niet als aanwezig is gemeld, wordt beschouwd niet aanwezig te zijn en wordt niet ingedeeld.

Organisatie

Wedstrijdleider is Internationaal Arbiter Luc Cornet. Heb je nog vragen? Voor meer informatie:

Frank Clevers tel. 06 5264 8517, e-mail schaakverenigingmaastricht@gmail.com

Fotoalbum vorig toernooi

Terugkijken naar het toernooi van 2023? Bekijk hier het fotoalbum.

Wil je onze jeugd steunen?

Neem een veld op ons schaakbord!

Wil je ons steunen? De bijdrage zetten we in voor onze jeugd, met name de jeugdopleiding.
Voor 10 euro per jaar kun je een veld op ons schaakbord bezetten met daarop je naam, foto of (bedrijfs-)logo.
Wil je midden op het bord? Neem dan een van de centrumvelden (d4, e4, d5 en e5) á 25 euro per jaar.

Stuur een mail naar schaakverenigingmaastricht en we nemen contact op.

Winkel online, sponsor gratis de vereniging!

Online bestellen of boeken bij webwinkels als Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Zalando of Booking.com?
Klik altijd eerst op het logo hierboven om via SponsorKliks naar zo’n webshop te gaan. Of gebruik de SponsorKliks app.
Zo verdient u geld voor de vereniging met elke online aankoop – zonder dat het u ook maar iets extra kost!