Aanmelden jeugd

Kom Schaken!

Mooi, je bent hier, dus misschien denk je erover om lid te worden van een schaakclub. Weet je het nog niet zeker? Kijk dan bij Een keertje meedoen, en geef je op voor één of meer gratis proeflessen. Anders vraag je ouders het formuliertje in te vullen, en je bent lid!

Een keertje meedoen

Een keertje komen kijken, kan natuurlijk. Iedereen mag maximaal vier keer mee doen voordat je bepaalt of je wel of niet lid wilt worden. Door de corona-regels werkt het allemaal wel net een beetje anders, want je moet je wel aanmelden. Ook voor een proefles. Dat kan nu door een mail te sturen naar Esther Smael (esther.smael@home.nl). Dan nemen wij contact met je op over welke dinsdagen je precies welkom bent.

Aanmelden

Je weet al zeker dat je lid wilt worden? Laat dan snel door je ouders het onderstaande formulier invullen. Het lichess account is niet nodig voor de jeugd. Zij kunnen allemaal een Schaakmatties account aanvragen via de club. Daarover ontvang je te zijner tijd bericht.