Ik wil eens komen kijken

Schaken in de Geusselt

Onze belangrijkste activiteit is de clubavond op dinsdag vanaf 19.45 uur in sporthal de Geusselt. Als u eens kennis wil maken met onze vereniging, kunt u geheel vrijblijvend enkele avonden meeschaken, dus zonder kosten of andere verplichtingen.

Als u vóór 19.40 uur aanwezig bent, dan zal de interne wedstrijdleider een tegenstander zoeken van ongeveer gelijkwaardige speelsterkte. Voor meer informatie kunt u van tevoren contact opnemen met de voorzitter of interne wedstrijdleider.

Onze clubavonden vinden het hele jaar plaats, met uitzondering van feestdagen en enkele weken in de zomervakantie. De clubavond biedt een interessante variatie aan competities, trainingen en toernooien. Het belangrijkste is de ‘normale’ interne competitie, waarin lange partijen (maximaal 2 uur per persoon per partij) worden gespeeld.