Aanmelden jeugd

Kom Schaken!

Mooi, je bent hier, dus misschien denk je erover om lid te worden van een schaakclub. Weet je het nog niet zeker? Kijk dan bij Een keertje meedoen, en geef je op voor één of meer gratis proeflessen. Anders vraag je ouders het formuliertje in te vullen, en je bent lid!

Een keertje meedoen

Een keertje komen kijken, kan natuurlijk. Iedereen mag maximaal vier keer mee doen voordat je bepaalt of je wel of niet lid wilt worden. Graag van te voren vragen of het kan. De jeugdclub groeit hard, dus we moeten kijken wanneer er een plaatsje vrij is voor een proefles. Dat kan door een mail te sturen naar de Jeugdcommissie de Werkende Paarden (svmaastrichtjeugd@gmail.com). Dan nemen wij contact met je op over welke dinsdagen je precies welkom bent.

Aanmelden

Je weet al zeker dat je lid wilt worden? Laat dan snel door je ouders het onderstaande formulier invullen.