Join as member or as friend

UPDATE 12 October

Vanaf oktober
Vanaf 20  oktober starten we weer met onze interne competitie de WINTER SERIES. We gaan spelen met gesloten groepen: zeskampen. We spelen hybride. Dat wil zeggen dat we in principe op de club spelen maar het kan ook online of met twee spelers thuis. Op deze manier kan iedereen, ook kwetsbare leden die nog even niet onder de mensen willen komen, deelnemen. Vrienden van de club, en dat is een snel groeiende groep, kunnen ook deelnemen aan de competitie. Om deel te nemen is opgeven verplicht.

Externe competitie
Maastricht neemt deel aan de Landelijke KNSB competitie (op zaterdag) en de provinciale Lisb competitie (op zondag). We doen in beide competities met één team. Om deel te nemen is opgeven verplicht. Aanmelden is geen garantie dat je alle ronden mee kan spelen.

Voor deelname aan de interne en/of externe hebben we een formulier op de website. via de knop hieronder kan je dit invullen.

Voor vragen neem contact op met info@schaakverenigingmaastricht.nl.

(form with details also in english )

Word lid of vriend | Join as member or friend

Via dit formulier kun je je opgeven voor schaken en volgen van trainingen.
This form shows all your options  to play chess and follow training.