Interne

Verzeker jezelf van een partij

Kom je voor het eerst?
Zorg dat dat je je uiterlijk 19:40 meldt in de speelzaal bij de intern wedstrijdleider.

Voor leden geldt
We werken met Spond. Dit is een applicatie waarmee je alle activiteiten van de vereniging direct bij de hand hebt. Je meldt je makkelijk aan of af. Je kunt de applicatie op je telefoon installeren of enkel gebruik maken van e-mail en web-interface. Je bent verzekerd van een partij wanneer je zondagavond voor 20:00 via Spond aanmeldt. Heb je vragen over Spond, neem dan contact op met Reinier Overtoom.

Reguliere interne competitie

Er worden twee cycli gespeeld. De eerste werd gewonnen door Reinier Overtoom. De tweede cyclus start in januari (zie kalender). Indeling is volgens het Zwitsers systeem. De spelers spelen één lange partij van 1.30 uur p.p.p.p. met een increment van 30 seconden per zet vanaf zet een.