Euregiocup/league in de Geusselt

Vandaag was de vuurdoop voor een jeugdtoernooi bij ons in de Geusselt. De 4e wedstrijd in de euregio-serie werd namelijk bij en door ons georganiseerd.

Er ging wat gepas en gemeet aan vooraf maar het lukte met gemak om de 60 ingeschreven kinderen met hun ouders/begeleiders te ontvangen.

Dankzij de hulp van een aantal ouders en jeugdleden waren de zalen ruim op tijd ingericht en stond alles schaak klaar.

Na het gebruikelijke wat onrustige inschrijven en nog wat last minute af en aanmeldingen werden alle kinderen ingedeeld in hun groepjes.

De 41 kinderen van de Euregiocup speelden hun 5 wedstrijden in groepen van 6 in onze trainingszaal. De 19 gevorderde Euregioleague speelden Zwitsers in de andere zaal beneden zodat zij in een wat rustigere omgeving zaten.

Onze jeugd was weer bijna voltallig aanwezig. Top!

Er werden zeer spannende partijen gespeeld. Luka had een zinderende partij in de 3e ronde, die hij, door zijn hoofd heel erg koel te houden, met winst kon afsluiten!

Evy schitterde vandaag door in haar eerste toernooi alle partijen te winnen.

Ook Tijn mag wel even genoemd worden. Hij durfde het aan om zonder lessen (hij gaat as dinsdag bij ons beginnen) mee te doen. Hij mocht als jongste deelnemer op het einde een aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen.

Slider

Op dit moment heb ik nog geen zicht op de complete uitslag. Die kunnen jullie vinden op onderstaande website. Ik denk dat er vandaag in ieder geval weer behoorlijk wat punten gepakt zijn voor het clubklassement.

Bedankt ook aan alle andere verenigingen die zo welwillend waren om hun materialen te uitlenen!!

Op naar het Samsamtoernooi over 2 weken in Voerendaal!