Clubavond wordt verplaatst naar MVV Businessclub

Beste leden,

Zoals wellicht al bij een aantal van jullie bekend, kregen we dinsdag jl. de mededeling dat sporthal De Geusselt door de gemeente Maastricht vanaf donderdag (23 juni) wordt ingezet als noodopvanglocatie voor 150 asielzoekers.

Volgens de gemeente geldt dit voor drie weken. We kunnen hierdoor dus een tijdje geen gebruikmaken van ons clublokaal in de sporthal.

Natuurlijk willen we wel graag blijven schaken en het seizoen afmaken.

We hebben als bestuur een aantal mogelijkheden bekeken en er is een oplossing. We kunnen vanaf volgende week terecht in de MVV Businessclub. Alle geplande activiteiten op de dinsdag- en donderdagavonden zullen vanaf volgende week daar dus plaatsvinden (dus ook de jeugd). De MVV Businessclub zit in het stadion van MVV. Vanaf de sporthal gezien is dit de andere kant van het stadion, aan de Geusseltweg.

De oplossing geldt dus nog niet voor deze week. De clubavond van donderdag 23 juni komt dus te vervallen.

Voor de senioren kan de interne competitie niettemin nog tijdig afgerond worden:

  • Donderdag 30 juni 7e ronde
  • Donderdag 7 juli Inhaalronde
  • En ten slotte is dan op donderdag 14 juli nog een (opiniërende) ledenvergadering met evaluatie van het seizoen. Allen welkom! Praat mee, denk mee!

Ten slotte nog iets over de achtergrond van de opvang in de sporthal. Dit komt doordat de druk op het landelijk aanmeldcentrum in Ter Apel te groot werd, waardoor mensen daar in tenten opgevangen moesten worden of op stoelen moesten slapen. De regering bestempelde de situatie tot crisis. Dat betekende dat gemeenten werd gevraagd zo snel mogelijk met opvangplekken te komen.De gemeente Maastricht heeft dus gekozen voor sporthal De Geusselt als opvangplek.

Het bestuur

Plaats een reactie


Winkel online, sponsor gratis de vereniging!

Online bestellen of boeken bij webwinkels als Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Zalando of Booking.com?
Klik altijd eerst op het logo hierboven om via SponsorKliks naar zo’n webshop te gaan. Of gebruik de SponsorKliks app.
Zo verdient u geld voor de vereniging met elke online aankoop – zonder dat het u ook maar iets extra kost!